HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön e-mail címe:

Leiratkozás

Vitorlásruha-kölcsönzés


CANDOR CHARTER

JEANNEAU MAGYARORSZÁG

VILL KORR

Eastcraft

Korunk vitorlásyachtjai minden szükséges felszereltséget tartalmaznak, hogy kényelmessé tegyék a hajón töltött perceket. A megfelelő vitorlásyacht kiválasztása mindig komoly döntést igényel, hogy a társaság céljainak és elvárásainak minden tekintetben megfeleljen.

Az alábbiakban a főbb charter-típusokról találhat leírásokat. A lista természetesen nem tartalmazza az összes bérelhető yachtot. Amennyiben az ön által bérelni kívánt hajó itt nem szerepelne, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!
Jeanneau

Jeanneau

A Jeanneau hajók az egyik legkiemelkedőbb tulajdonságokkal, kényelmi és luxusfelszereltséggel rendelkező vitorlásyachtok. A 90-es években bevezetett Sun Odyssey vitorlások mára már olyan számtalan méretben és kialakításban rendelhetőek vagy bérelhetőek, hogy minden család vagy baráti társaság igényeit képesek kielégíteni. Fő partnerünk a Candor Charter flottáját is ennek a márkának a különböző típusai alkotják.
Katamarán

Katamarán

Akinek egy test már nem elég... Próbálja ki a hajózást egy új dimenzióban!
Egyéb hajótípusok

Egyéb hajótípusok

Egyéb a fentiek között nem szereplő hajótípusok, amik a tengeren a hajóbérlők rendelkezésére állnak.
Hanse

Hanse

A charter piacon egyre ismertebb és keresettebb ez a német hajógyártó, köszönhetően az újszerűen innovatív és elegáns design-nak.
Elan

Elan

A szlovén hajógyártás büszkesége e típus, amely az Adrián vitorlázók számára biztosan régi ismerősként köszön vissza.
Bavaria

Bavaria

Népszerű, megfizethető árszinvonalú és az utóbbi időben egyre magasabb minőséget kínáló német hajógyártó.
Beneteau

Beneteau

Széleskörben elterjedt és népszerű francia hajó család.
Salona

Salona

Az AD Plastik Ltd. 2002-ben hozta létre a horvátországi Split Solin nevű elővárosban hajógyártó üzemét az "AD Boats"-t. A szlovén "J&J Design" tervezőiroda tervei alapján kezdődött itt a hajógyártás Salona márkanév alatt. A sportos hajók hamar népszerűvé váltak...
Deutsch Magyar English