HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön e-mail címe:

Leiratkozás

Vitorlásruha-kölcsönzés


CANDOR CHARTER

JEANNEAU MAGYARORSZÁG

VILL KORR

Eastcraft

Tavaszi szezonnyitó behajózó túra - 2015-ben ismét két időpontban!

2015. április 8-12. vagy április 15-19. 


Immár hetedik alkalommal készülünk a tavaszi behajózó túrára, amikor a saját flottánk hajóival elsőként hajózunk ki. A Candor Charter és a Mediterran Yacht Charter csapata ezt az élményt szeretné megosztani minden kedves vendégével, ezért meghív mindenkit egy jó hangulatú, több hajós, szezonnyitó flottavitorlázásra.      Célunk, hogy hajóbérlőinknek bemelegítő vitorlázást kínáljunk minimális költséggel és bemutassuk a magyar tulajdonú Candor Charter flottáját, a helyi sajátosságokat és a legkedveltebb kikötőhelyeket a környéken. Szeretnénk alkalmat adni arra, hogy jobban megismerjük egymást, tapasztalatokat oszthassunk meg és jó barátságok születhessenek. Áprilisban jó eséllyel lehet szikrázó napsütés és kellemes vitorlázó szél a Dél-Adriai szigeteken. 

Bázisunk a Split melletti Marina Kaštela, mindössze 8 óra alatt kényelmesen elérhető Budapestről, végig autópályán. 

Érkezés szerda délutántól, csütörtök reggel már csak az előkészített hajókat kell átvenni. Parkolás a kikötőben biztosított (napi 10 euro). Bevásárlási lehetőség 500 m-re a helyi nagy Getro áruházban este 8-ig. Az indulást, valamint az útvonaltervet a helyi időjárási viszonyoknak megfelelően határozzuk meg.

Egyéni jelentkezéseket is várunk! 
R
észvételi díj: 200 EUR / fő.


A hajók mellett feltüntetett bérleti díj az alábbiakat tartalmazza:
- a kiválasztott hajó bérleti díja
- takarítás
- üzemanyag
- idegenforgalmi adó
- ajándék pulóver a legénység valamennyi tagjának
- egy közös vacsora

A flotta tagjainak rövid bemutatása:

Cobra Murra - Beneteau Oceanis 523 Clipper (2006)     (kiadva)

A flotta zászlóshajója 4+1 kabinnal, összesen 11 férőhellyel, 5 fürdővel várja igényes hajósait. A teljes műszaki felszereltség mellett (generátor, radar, chartplotter a cockpitban, opcionális Internet hozzáférés) a komfort kedvelői sem fognak csalódni (légkondícionáló, TV/DVD, fagyasztó, mosogatógép, mikro, stb.) 
2012-es rollos vitorlázat.


Sea Dancer - Sun Odyssey 49DS (2008)     Bérleti díj: 1.650 EUR (8 fő esetén)     (kiadva)    

Kék hajótest, árbocba tekerhető grósz (2013), roll genoa (2013), Raymarine chartplotter, klímaberendezés, 600W inverter, mikrohullámú sütő.. A 10 férőhelyes hajó 4 kabinnal, 3 fürdővel várja bérlőit.  


Szerénke - Sun Odyssey 45.2 (2002)     (kiadva)

A kipróbált, masszív tengerjáró vitorlás 2009-ben került a flottába. Ekkor a berendezések, és a hajóbelső felújításra került. A vitorlákat 2013-ban cserélték. Ideális hajó azoknak, akik szeretik a klasszikus Jeanneau minőséget és kényelmet, nem ragaszkodnak a legújabb design szerint épült modern hajókhoz, és kiemelkedő ár-érték arányt szeretnek elérni hajóbérléskor.


Szaffi – Sun Odyssey 45DS     Bérleti díj: 1.400 EUR (6 fő esetén)     (kiadva)

A 2008-as Boat Show-n kiállított új típus már a tengeren is jól vizsgázott. Három szokatlanul tágas kabint és bőséges tároló helyeket találunk benne. A DS sorozat nagyon kedvelt tágas, gazdagon megvilágított szalonja és a kényelmes cockpit miatt. Felszereltsége luxusyachthoz illő, könnyen kezelhető; rollos vitorlázat, orrsugár kormány, fűtés, légkondicionálás. 2012-ben új vitorlákat kapott.  Emily - Sun Odyssey 45 (2006)     Bérleti díj: 1.500 EUR (8 fő esetén)     (kiadva)

A 4 kabinos modell 2014-ben  került a Candor Charter flottájába. Korának megfelelő, szép állapotú, megbízható, kényelmes, jó minőségű túrahajó.


Kurba Mala – ELAN 431
     Bérleti díj: 1.200 EUR (7 fő esetén)     (Szabad: április 15-19.)  

Egy igazi klasszikus charterhajó a flottában, amely korát meghazudtolóan jó állapotú. Több tengeri versenyen is részt vett az elmúlt években. Baráti társaságoknak kitűnő, a praktikus emeletes ágyas orrkabinjainak köszönhetően. Kimagaslóan jó vitorlás képességekkel rendelkezik, a legtöbb élményt ez a hajó adhatja. Évjárata 99-es, ehhez mérten az ára is rendkívül kedvező. Ideális 8 fő részére. 2013-ban kapott új fővitorlát, a genoa-t 2012-ben cserélték.   


Lukrécia – Sun Odyssey 42i
 
    Bérleti díj: 1.200 EUR (6 fő esetén)     (kiadva)

Az új hajó 2009-ben került a flottába. Jellemzői a modern design szerinti berendezés, kényelmes kétszemélyes kabinok, a szalonban kialakítható fekhelyek, magas beltér, tágas cocpit. Ideális választás azoknak a csapatoknak, akik szeretik a vadonatúj technikát és környezetet! 2012-ben új vitorlákat kapott.
Extra felszerelések: E80 chartplotter a cocpitban, orrsugár-kormány, klímaberendezés, TV/DVD játszó, MP3 játszó


Safranek – Sun Odyssey 409 (2012)     Bérleti díj: 1.200 EUR (6 fő esetén
)     (kiadva)

A flotta legfiatalabb tagja három kabinnal, 2 fürdővel várja bérlőit. A szalonban két további fekhely alakítható ki.
Extra felszerelések: E80 chartplotter a cocpitban, orrsugár-kormány, klímaberendezés, MP3 játszó


Pindúr – Sun Odyssey 35     Bérleti díj: 1.000 EUR (6 fő esetén)     (Szabad: április 15-19.)   

A legkisebb hajó 2005-ös könnyű, kényelmes túrahajó, a nagyobb yachtok felszereléseivel. Klasszikus felhúzós nagyvitorla (2009-es Olympic sails) orrsugár kormány, webasto fűtés. Már kis szélben is könnyen vitorlázható. Nyugodt szívvel ajánljuk olyan vitorlázóknak, akik kisebb balatoni vitorlásokhoz szoktak. Rövidebb hossza miatt 6 fő részére ideális.                                                                     

              

 

Deutsch Magyar English