HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön e-mail címe:

Leiratkozás

Vitorlásruha-kölcsönzés


CANDOR CHARTER

JEANNEAU MAGYARORSZÁG

VILL KORR

Eastcraft

Croatia Boat Show 2010

12. Croatia Boat Show
Split, 2010. április 10-17.

A kiállítás a már megszokott színpompájával várt minket. Bár a hét első felében még folyamatosan esett, hét második felére megjött a napsütés és a jó idő. Parkolni már a külső parkolókban sem volt egyszerű, de autónkat gyorsan robogóra cseréltük a helyi viszonyoknak megfelelően. A kiállítás méreteit tekintve csökkent az elmúlt évek felhozatalához, de még így is sok érdekesség került ki. A súlypont továbbra is a motoros yachtokon volt, ezek közül a gumi motorostól egészen a 6 millió eurós 100 lábas San Lorenzo-ig minden megtalálható volt.

A legnagyobb durranás mégis egy vitorlás hajó, a MURTIC féle luxus yacht, amely nemcsak megjelenésében, de vitorlás képességeiben is igen figyelemre méltó. Amit csak lehet karbonból készítettek rá, a deck nagyrésze sötétített üveges, szinte panoráma képet ad a hajó szalonjából. A hely tekintetében nem voltak restek kényelmes tereket felhasználni, a mindössze két kabinból, az orrkabin könnyen egy kis irodává alakítható, ha szükséges, akkor pedig tökéletes vendégágy. Ára ebben a felszereltségben körülbelül 1 millió euró, de ennél jóval kedvezőbb áron is megrendelhető alapfelszereltséggel.

A részben szűkös vitorlás hajó kínálat mellett viszonylag sok kötődő termék került ki, úgymint autók, motorok, jetskik, utánfutók, a létező összes hajóápolási és karbantartási anyagok. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a részvételt, akár összekötve több helyi programmal (városnézés, vitorlázás, gasztro túra, stb.)

Aszervező honalpja: www.profectus.hr

Szerzõ: ZAT

Csatolt képek:

Kapcsolódó hírek

Deutsch Magyar English