HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön e-mail címe:

Leiratkozás

Vitorlásruha-kölcsönzés


CANDOR CHARTER

JEANNEAU MAGYARORSZÁG

VILL KORR

Eastcraft

VOLVO OCEAN RACE 60-as (ex ASSA ABLOY 2) BÉRELHETŐ

A Mediterran Yacht Charter örömmel jelenti be, hogy a 2007-es szezontól kezdődően a magyar vendégek számára is elérhető közelségbe került egy igazi vitorlás legenda, egy Volvo Ocean Race 60-as hajó, amely zadari bázisáról egyeztetés szerint áll a vitorlázók rendelkezésére.

A Bruce Farr tervei alapján, az  1997-1998-as Withbread földerülő versenyre épült 60 lábas versenyhajó eredetileg a „Chessie Racing” nevet viselte, később teljes értékű edzőhajójaként vett részt az ASSA ABLOY-es VOLVO OCEAN RACE kampányában. Komplett felújítását követően 2003-ban került a horvát tengerpart mellé, ahol zadari bázisáról kiindulva sikeresen részt vesz számos helyi és off-shore nemzetközi versenyen.

 

 

A BIG-ONE VOR-60-as készséggel áll a magyar vendégek rendelkezésére mint versenyen való részvétel, mint egyszerű charter vagy alkalom szerinti kipróbálás céljából. A BIG-ONE VOR 60-ast egyének és csoportok is tetszés szerint igénybe vehetik.

 

A BIG-ONE-VOR-60 „rendes” charterhajóként egy-, két- vagy több napos próbaút, vagy akár egyhetes túra keretében bérelhető. Ilyen módon alkalmas csapatépítő programok, céges adrenalin-rendezvények, élményhétvégék céljaira, hangsúlyozottan különleges élményhez juttatva a túra résztvevőit.

 

A hajó versenynaptárának függvényében bérbevehető regattákra, akár saját csapattal, akár a hajó saját csapatának tagjait is segítségül kérve. A Mediterran Yacht Charter kérésre magyarul beszélő tapasztalt vitorlázót biztosít a hajó kezelésének elsajátításához.

 

Versenyekre való átkelés közben egyénileg is lehet a hajón utazni, természetesen csak a versenynaptár és a rendelkezésre álló férőhelyek függvényében.

A tulajdonos tapasztalt, a hajót jól ismerő kísérőt ad a bérlők mellé, de gyakorlott vitorlázók vezethetik, önállóan kezelhetik ezt a méregdrága jószágot. Az irányításhoz legalább négyfős, vitorlázásban jártas személyzet szükséges, ha a bérlők ennek híján vannak, akkor a versenycsapat tagjainak, illetve a Mediterran Yacht Charter munkatársainak a segítségét is igénybe lehet venni. A hajó charterben 12 személyes, de átkelés, vagy bemutató hajózás során akár 20 fő is utazhat a fedélzeten. A Mediterran Yacht Charter kérésre magyarul beszélő, tapasztalt személyzetet biztosít a hajóhoz.

 

További kérdésekkel és testreszabott ajánlatért kérjük keresse meg irodánkat!

 

A hajó irányadó bérleti díjai:

 

Egynapos próbaút bérleti díja 2.000,- EUR

Kétnapos túra 3.800,- EUR

Három nap esetén 5.400,- EUR illetve valamennyi további nap 1.600,- EUR.

A bemutató-hajózás, az átkelési kabincharter és a versenyzés árai külön megállapodás tárgyát képezik.

 

2007. március 14-én a Mediterran Yacht Charter jóvoltából a sajtó képviselőinek is lehetősége nyílt kipróbálni a hajót, amelyről előzetes képek mellékelten találhatóak. A próbaút képei és videói folyamatosan frissülnek, valamint hamarosan jönnek a beszámolók!


A Videotunes.hu jóvoltából a próbaút valamennyi videója letölthető és megtekinthető: http://www.videotunes.hu/racingcharter/ 

 

Egyenként letölthető:

 

Video1: http://www.videotunes.hu/racingcharter/Volvo60HUN-hangosfilm.mpg

Video2: http://www.videotunes.hu/racingcharter/Volvo60HUN-1steps-music.mpg

Video3: http://www.videotunes.hu/racingcharter/Volvo60HUN-sailing-music.mpg

 

Ugyanez Youtbue-on:

 

 

 

 

Sajtószemle:


Beharangozó az aquamagazin.hu-n: http://www.aquamagazin.hu/?page=post&id=268&mcol=10

Beszámoló a sailing.hu online vitorlás magazinban: http://www.sailing.hu/cikkek/egyebek/piac/volt_egy_regi_alom_volvo_es_offshore/

Beszámoló a deluxe.hu online magazinban: http://www.deluxe.hu/cikk.php?article=3531&pat=16

 

Volvo Ocean Race infók:

 

Minden a VOLVO OCEAN RACE 2001-2002-es fordulójáról angolul: http://www.volvooceanrace.org/abouttherace/history/volvooceanrace01_02/ 

Minden a VOLVO-60-as ról magyarul: http://vor2001.sailing.hu/hajo2.html

Minden a VOlVO OCEAN RACE 2001-2002-es fordulójáról, ahol a VOR-60-as típus szerepelt: http://vor2001.sailing.hu/

 

A hajó főbb technikai jellemzőit a csatolt bemutatóból ismerheti meg.

 

Ízelítő a 2001-2002-es Volvo Ocean Race világából:

 

 

Csatolt melléklet(ek):
VOR-60 Mediterran Yacht Charter BEMUTATÓ.pdf

Csatolt képek:

Pre-race AA2 Trial Mast1 Cockpit1 Sheet1 Rest1 Back1 Roni Cockpit2 Alszik Mast2 Climb2 A kapitány Mainsheet up! genua tricks and traps details four speed winch new captain switchboard my other car keel Night

Deutsch Magyar English