HÍRLEVÉL

Feliratkozás hírlevélre

Az Ön e-mail címe:

Leiratkozás

Vitorlásruha-kölcsönzés


CANDOR CHARTER

JEANNEAU MAGYARORSZÁG

VILL KORR

Eastcraft

Vitorlásyachtok bérlése a Balatontól az Adrián át egész a Csendes-óceánig...
Horvátország - Adria

Horvátország - Adria

Kedvenc tengerünk. Európában (és a világon is) egyedülálló nemcsak hajózási viszonyait tekintve, hanem kikötői kiépítettségében is.
Földközi-tenger

Földközi-tenger

Fedezzük fel a civilizáció bölcsőjét a Mediterráneumot!
Egzotikus tengereken

Egzotikus tengereken

Türkiz kék tenger, korallok, fehér homok, pálmafák... 28 fokos tenger és hőmérséklet. Novemberben véget ér az esős szezon, kezdődik a karibi nyár!!!!
Kedvenc tavunk, a Balaton

Kedvenc tavunk, a Balaton

A Magyar tenger, számunkra a vitorlázás bölcsője. Nincs is jobb, mint péntek este elindulni, reggel már a hajóban ébredni és az aktuális szeleket figyelni...
Vitorlásyachtok

Vitorlásyachtok

Korunk vitorlásyachtjai minden szükséges felszereltséget tartalmaznak, hogy kényelmessé tegyék a hajón töltött perceket. A megfelelő vitorlásyacht kiválasztása mindig komoly döntést igényel, hogy a társaság céljainak és elvárásainak minden tekintetben megfeleljen.

Az alábbiakban a főbb charter-típusokról találhat leírásokat. A lista természetesen nem tartalmazza az összes bérelhető yachtot. Amennyiben az ön által bérelni kívánt hajó itt nem szerepelne, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!
Praktikus tippek és trükkök

Praktikus tippek és trükkök

Egy hajó bérlésekor és a hajós túránk alatt számos olyan gyakorlati kérdés merül fel, amelyekre a rutinos kapitány hosszú évek tapasztalatával a háta mögött már tudja a helyes választ. Rovatunkban ezt a tapasztalatot igyekszünk megosztani, hogy vendégeink hajózása teljesen felhőtlen legyen...
Deutsch Magyar English